> Gentstudent App

Gentstudent App

Hoe download ik de Gentstudent App? 
Je kan de app vinden door te surfen naar gentstudent.app. Als je toegang hebt  hier kan je inloggen met je Google of Apple login. LET OP! De app is gemaakt om geïnstalleerd te worden op je mobiele telefoon. De app gebruiken in de browser kan soms voor problemen zorgen. De app downloaden op je telefoon kan door in je browser op 'App instaleren' of 'App toevoegen aan startscherm' te klikken.
Is de Gentstudent App gratis? 

Ja! Na de gesloten BETA zal de Gentstudent app voor iedereen gratis te gebruiken zijn 🥳. Om de servers en hosting kosten te kunnen blijven betalen is er een strijder abonoment beschikbaar waarmee je reacties kan achterlaten op posts, je profielfoto kan aanpassen, elke maand een top 20 posts kan zien etc.

Ik heb de Gentstudent strijder gekocht, wat nu?

Na het afronden van je order zal het account gelinkt aan hetzelfde email adres waarmee je de betaling gedaan hebt automatisch 31 dagen Gentstudent strijder krijgen! Dit kan je controleren in je profiel. 

Wat als ik een ander e-mail adres heb gebruikt?

Indien je e-mail adres waarmee je de aankoop gedaan hebt verschilt van je Google of Apple e-mail kan je jouw bestelling activeren door de combinatie van je ordernummer + e-mail in te geven! Dit kan door op het tandwieltje rechtsboven te klikken dan naar profiel te gaan op 'Activeer een abonnement' te klikken. Hier kan je de bestelling activeren aan de hand van je ordernummer en het email adres dat je gebruikt hebt.Gentstudent app activeren abonement

Wat houdt het Gentstudent strijder abonnement momenteel in?

  • Reacties plaatsen op posts
  • Reacties plaatsten op stories
  • Profielfoto aanpassen 
  • Maandelijkse TOP 20 van alle beste posts
  • Stories 48h bekijken ( vs. 24h)
  • Nooit advertenties of sponsordeals
  • Deelname aan het #Alwayspromoting scorebord
  • Steunen van de verdere ontwikkeling van de GS app!

Is de Gentstudent App voor Android of IPhone? Goed nieuws, de app is voor zowel iPhone als Android. Ook zal je de app gewoon in je browser kunnen kijken! We maken namelijk gebruik van een webapp. Er zal dus niets gedownload moeten worden. Zo kunnen we helemaal ons eigen ding doen zonder rekening te moeten houden met de regels van de App store of andere pretbedervers.🎉

Wat komt er allemaal in de Gentstudent App? 
Heel eerlijk, dat weet ik zelf nog niet 100% zeker. Er zal minimum een ongecensureerd Gentstudent verhaal te zien zijn (zoals de good old times). Ook kan ik net zoals op Instagram foto's posten waar er comments en likes op achtergelaten worden. Met het grote verschil dat we op de Gentstudent App onze eigen regels maken en die zullen wat flexibeler zijn dan andere platformen 😉. Er zullen ook wedstrijden zijn waarbij iedereen kan stemmen op inzendingen en er zo gentstudent merch of andere prijzen gewonnen kunnen worden!