Gentstudent App [Beschikbaar Vanaf 01/04]

Hoe word ik Gentstudent App BETA tester? 
Iedereen die vanaf 11/03 tot en met 1/04 een bestelling plaatst op de Gentstudent website zal automatisch toegang krijgen tot de Gentstudent App wanneer die 1/04 live gaat. Je hoeft momenteel verder niets te doen, je email adres wordt automatisch toegevoegd aan de database. 
 Hoe download ik de Gentstudent App? 
Momenteel is de Gentstudent App nog nergens te downloaden, eenmaal de BETA live gaat (01/04) zal de link gedeeld worden waar BETA testers zich kunnen aanmelden.
Is de Gentstudent App voor Android of IPhone? 
Goed nieuws, de app is voor zowel iPhone als Android. Ook zal je de app gewoon in je browser kunnen kijken! We maken namelijk gebruik van een webapp. Er zal dus niets gedownload moeten worden. Zo kunnen we helemaal ons eigen ding doen zonder rekening te moeten houden met de regels van de App store of andere pretbedervers.🎉
Wat komt er allemaal in de Gentstudent App? 
Heel eerlijk, dat weet ik zelf nog niet 100% zeker. Er zal minimum een ongecensureerd Gentstudent verhaal te zien zijn (zoals de good old times). Ook kan ik net zoals op Instagram foto's posten waar er comments en likes op achtergelaten worden. Met het grote verschil dat we op de Gentstudent App onze eigen regels maken en die zullen wat flexibeler zijn dan andere platformen 😉. Er zullen ook wedstrijden zijn waarbij iedereen kan stemmen op inzendingen en er zo gentstudent merch of andere prijzen gewonnen kunnen worden!